Vangede Bibliotek
mandag den 28. maj. 2018
kl. 12:00
gratis
-
Vangede Bibliotek fejrer 100 års fødselsdag!
-
Biblioteket fylder en bil med kringle og kører ud til alle bibliotekerne i kommunen kl. 12.00 holder den ved Vangede Bibliotek.
-
Der vil være musik, sang og en masse hurra’er. Alle er inviteret med.

Slut


Billedet er fra 1976 og knipset i Vangede Bygade lige over for tomten hvor Vangede Bibliotek skulle bygges.
J.O. von Spreckelsens nye Vangede Kirke, er allerede indviet i den sydlige ende af Vangede Bygaden og nu to år senere er den gamle kirke revet ned og bydelen skal have et nyt moderne bibliotek.
Samme år besluttede en række fremsynede erhvervsdrivende i Vangedes at oprette Vanged Bycentrum for at styrke det lokale handelsområde.
Som noget ret enestående valgte Vangede Bycentrum fra starten at samarbejde tæt med D.U.I. Leg Og Virke, Vangede Afdeling - Charlotteklubben - Idéhuset - K.F.U.M. spejderne i Vangede - samt Vangedes Venner, så bydelens aktivitetsniveau kunne matche med - og som det med tiden skulle vise sig - endda overstige de større strøg i kommunen.

Slut


- se Mille Egholm smukke udstilling 'Into the woods', bestående af sort-hvid naturfotos. Ophængt i Café Caféen - april og maj 2018.
Mille er kunstnerisk uddannet på en fotoskole i Firenze. Hun har levet som fotograf i Paris og deltaget i flere internationale kunstudstillinger.
I dag bor den unge kunstner i Charlottenlund og de udstillede værker er skudt i områdets dejlige vilde natur.

Slut


Se fotos fra Generalforsamlingen
-
Foreningen Vangedes Venner holdt generalforsamling i Café Caféen onsdag den 11. april 2018.
-
Ole Stephensen styrede morsomt ... men striks ... begivenhedernes forløb.
Han konstaterede først, at generalforsamlingen ikke var sammenkaldt helt efter reglerne.
En hurtig afstemning sikrede dog at mødet kunne fortsætte.
Bestyrelsen havde bl.a. fremlagt en del ændringsforslag til foreningens vedtægter.
En advokat havde nærlæst paragrafferne og anbefalet bestyrelsen, at dele af teksten blev omformuleret. Samt tiføre et par præciseringer vedrørende foreningens økonomi.
De nye vedtægtsændringer blev vedtaget. Foreningens driftsikre bestyrelse blev genvalgt med applaus. Og kontigentet er stadig 0 kroner.
-
Bestyrelsen består derfor fortsat af: Allan Andersen (formand), Ulrik Smith (næstformand), Aksel Kjellerup, Bettina Maria Trab, Gitte Terndrup, Leif Erritsø, Peter Hegelund (kasserer), Mette Panton, og Egil Rindorf.
-
En hyggelig og munter generalforsamling, der viser, at den ret unge forening besider et målrettet sammenhold omkring de mange aktiviteter i Vangede.

Slut