Fredag den 13. april 2018 i Café Caféen Vangede Bygade 45,
kl. 19.30. Pris kr. 100,-
En musikalsk aften med fællessang af populære viser fra Højskolesangbogen og musicals, garneret med smukke solosange af Isabella Kragerup, der også leder fællessangen.
Pianist er Peder Kragerup, kendt fra Tivolis Big Band og mange musicals, sangsolisten er Peders datter Isabella Kragerup, uddannet på Konservatoriet.
I Caféen kan man købe drikkevarer, sandwich og kage.
Arrangeret af Vangedes Venner og klubben Delmed60plus.dk
Tilmelding til Madeleine@delmed60plus.dk
eller send en sms til 29 44 42 47.
Betaling 100 kr. sker efter tilmelding.

Slut


Café Caféen, Vangede Bygade 45, fredag d. 06. april 2018, spisning kl. 18.00, jazz kl. ca. 19.00
Menu: Glaseret skinke og flødekartofler - kr. 80,-
(bestil mad i Café Caféen på forhånd).
Jazz: Blå Mandag JazzBand. Traditionel jazz i høj kvalitet leveret med maximum humør.
Hør Blå Mandag JazzBand her på YouTube:
Foto: Holger Hagelberg

Slut


Vangede Avis som PDF fil:

Slut


Gang er efter sigende den bedste form for motion et menneske kan få. Og følges man med andre kan turen endda byde på hyggelig sammenvær.
-
Og man behøver ikke investere i træningstøj, det tøj man har er velegnet - dog tilpasset vejrliget.
-
I Vangede er der en velfungerende gå-gruppe, der i samarbejde med forebyggelsesafdelingen på Tranehaven, afholder gåture om lørdagen.
-
Man mødes lørdag formiddag kl. 11.00 ved Café Caféen, Vangede Bygade 45 og tager en gåtur på ca. en time rundt i nærområdet. Man bestemmer selv tempoet. Turen slutter med en hyggestund i Café Caféen.
-
Det er Kirsten Hamann, der er tovholder for Vangedes Venners gåture.
• Hun kan kontaktes på: vvgaatur@gmail.com
-
• Læs mere om Vangedes Venners gåture her: http://vvgaatur.blogspot.dk/
-
Foto: Gå-gruppen gør et lille stop på Sansehøjen, netop som solen brød igennem.

Slut


Tegneren og maleren Poul Reinhard udstiller malerier i Café Caféen i februar og marts 2018.
Udstillingen focuserer på kunstnerens mere figurative produktion. Bl.a. er nogle af værkerne inspireret af fuglelivet i Gentofte Sø ... det er især søens store fugle, der har fundet vej til canvasen.
Der er fernisering i Café Cafeen, lørdag den 3. februar 2018, kl. 14.00-16.00.

Slut


Dan Turèll Medaljen 2018 går til en af de største nulevende danske digtere Peter Laugesen - som oven i købet var Dan Turèlls sjæleven.
Overrækkelsen af Dan Turèll Medaljen til Peter Laugesen vil finde sted på Dan Turèlls fødselsdag, mandag den 19. marts kl. 15.00, i Dan Turèll Samlingen, Vangede Bibliotek, Vangede Bygade 45.
Medaljen uddeles af Dan Turèll Selskabet, der består af forfatter Lars Movin (formand), digter Asger Schnack samt bibliotekar og initiativtager til Dan Turèll Samlingen på Vangede Bibliotek Peter Strøm.
Medaljen er udført af medaljøren og maleren Barry Lereng Wilmont.
Mon ikke Peter Laugesen vil kvittere for hædersbevisningen med nogle anekdoter om ungdomsvennen Dan - samt oplæse et eller to af Dans digte og give os smagsprøver på sin egen kraftfulde poesi. Glæd dig!
Hør Peter Laugesen på Lyrikporten - YouTube

Slut


Vangedes historie er alt lige fra de gamle fund fra jernalderen og til det, der skete i går. Vangede Avis har siden dec. 1994 været med til at afdække en masse af Vangedes historie og i 2005 blev det samlet i en bog. Siden har vi samlet endnu mere - især mange personlige beretninger. Ved flere lejligheder har vi haft fornøjelsen af at lave nogle lokalhistoriske arrangementer - det vil vi nu gøre igen.

Vi vil vise billeder og fortælle om det gamle Vangede, der vil være noget både fra 30'erne og helt op til årtusindskiftet og vi indbyder netop til, at vi skal snakke - for der må gerne være en masse kommentarer og jeres egne fortællinger.
Vi vil have gamle kort og billeder med, og du må meget gerne kigge i gemmerne og se, om du ikke skulle have nogle billeder, der viser noget af Vangede, og som der så nok er flere der gerne vil se.
Det er Vangedes Venners Lokalhistoriskegruppe, som sammen med Vangede Avis står for arrangementet, og kan du lide at arbejde med historie er du velkommen til at være med i gruppen.

• Der er brug for nogen, der er gode til at indskrive tekst fra gamle skrifter
• Der er brug for nogen, der vil skanne billeder, artikler mv.
• Der er brug for nogen, der kan holde styr på arkivet af billeder og tekster
• Der er brug for nogen, der vil interviewe medborger og skrive deres beretninger

Slut