Ole Stephensen

Døde den 6. februar 2019

Ole Stephensen kom fra Virum. Han havde boet på Vesterbro og flere steder i Gentofte før han fandt det lokalsamfund, som lige passede til ham.

Da vi via den tidligere købmand havde hørt, at det var Ole og Julie, der havde købt den sidste købmandsgård i Vangede, kontaktede vi Ole for at fortælle, at vi var ved at etablere Vangedes Venner, og forhørte om han ville være aktiv med til dette.
Ole sagde at han glædede sig til at komme til Vangede og det med Vangedes Venner gjorde det bare endnu bedre. Ole sprang ind og styrede Vangedes Venners stiftende generalforsamling, og det blev ikke kedeligt.

Efterfølgende var Ole dirigent ved vores generalforsamlinger og konferencier ved mange af arrangementerne i Vangede; ja han betragtede det nærmest som et borgerligt ombud.

Hans professionalisme, humor og menneskelige varme gjorde det til en fornøjelse at være vidne til.
Hele Vangede er derfor taknemlig for den tradition, at det var Ole, der stod på scenen og styrede løjerne.
Og Ole gjorde det ikke kun for at være flink. Nej, han elskede det, og når festen var slut, så var han også klar til at tage sin tørn med oprydning og nedpakning.

Jo, Ole var blevet en Vangede Ven og vangedeborger på rekordtid og rigtig mange i Vangede fandt en ven i Ole, hvor man kunne få vendt sine idéer og tanker.

Ole blev også spurgt, om ikke han skulle være med i Vangede Venners bestyrelsen, men det takkede han nej tak til.
Da vi i de følgende år varmede op til at Vangedes Venner sammen med en masse frivillige skulle stå for caféen, så var han klar til at tage sin andel af det frivillige arbejde og var med i den gruppe, der fik etableret Café Caféen.

Omkring hundelivet i Vangede blev Ole også en aktiv deltager, hvor mange hundeluftere har mødtes rundt i Vangede og fået en god snak, mens hundene fik snuset til hinanden.

Mange af os har ikke kun mistet en Vangede Ven og kendt personlighed, men også en personlig ven og det gør ondt.
Vi føler, at vi mangler ord - og så alligevel ikke, for der er jo så meget at fortælle og mindes.

Så Ole tak, mange tak fordi vi fik lov at kende lidt af dig og tak fordi du var med til at gøre Vangede lidt sjovere.

Vores varmeste tanker går til Julie og pigerne.

Allan og Susanne
Vangede Avis


Publiceret 5. november 2019

Tilbage til oversigt