Bente Orneborg er død

Den 5. november 2018 døde Bente pludseligt, hun blev kun 52 år.

Bente lyste altid op med sit glade smil. Bente startede sin karriere i Vangede som dametøjssælger hos svigermor. Og hun havde flair for jobbet. Mænd i Vangede kunne uden problemer købe tøj som gave til deres hustruer, for Bente kunne huske størrelse på alle kvinderne. Hun havde også en god sans for hvilken stil, der klædte kunderne.

Efter at have arbejdet for svigermor i 22 år overtog Bente butikken 1. april 2012, da svigermors helbred ikke kunne holde til forretningslivet mere. Bente gik i gang med at moderniserede butikken med hendes altid smittende entusiasme.

Butikken henvendte sig nu også til yngre kunder. Bente måtte desværre lukke butikken i 2015. Bente var et meget positivt indslag i Vangedes handelsliv og var altid klar til en god snak ude foran butikken.

Her stoppede også mange af Vangedes hundeluftere og fik vendt verdens gang og især Vangedes dagligdag. Altid var Bente klar til at give en krammer og det varmede når man gik videre på sin tur i Vangede.

Men nu er det helt ufatteligt at Bente er død, og selvom man ikke lige har kunnet smutte forbi og få et knus, ja så er det mærkeligt at tænkte, at det slet ikke kan ske mere.

Her på avisen sender vi vores tanker til Bentes mand Johnny og sønnen Marc.