Mindeord for Niels Andersen

Charlotteklubbens formand og administrator gennem 15 år, Niels Andersen, gik bort d. 6. september efter 2 hjerteoperationer. Niels blev bisat d. 9. sept. fra Farum Kirke.

Niels boede i Farum sammen med hans elskede hustru, Stema, i Farum Midtpunkt. Et sted Niels holdt meget af at bo.

Oprindelig var Niels uddannet elektroingeniør og arbejdede i en årrække i udlandet, bl.a. i Afrika.

Hans forældre kom i klubben og Niels tog med sin mor på Charlotteklubbens mange rejser. Han blev derfor mere og mere en del af klubben, og efter en periode uden arbejde foreslog den daværende formand, Erna Nielsen, at han kunne arbejde for Charlotteklubben.

Det var primært Niels der sørgede for at planlægge Ernas og Charlotteklubbens store 50 års jubilæum i 2016., hvor Erna døde kort tid efter. Niels overtog formandsposten og fik genrejst klubben.

I Charlotteklubben vil vi altid huske Niels for hans store trofasthed og ansvarsfølelse overfor klubben. Niels viede en stor del af sit liv til klubben, hvor vi vil huske ham for hans ildhu og store hjerte for klubben og alle dens medlemmer.

Man kunne altid regne med ham og regne med, at der var styr på ture og arrangementer.

Niels og Charlotteklubben har været et vigtigt og fast holdepunkt i tilværelsen for mange af vore ældre medlemmer. Han var elsket og respekteret for sit mod, han gik aldrig af vejen for noget, samt for sit godmodige og rummelige væsen. Niels var også i besiddelse af en humoristisk sans og var ofte frisk med en sjov bemærkning, som gjorde hverdagen mere lys og sjov. Niels var altid behagelig og sjov at være sammen med. Niels elskede at klæde sig ud som julemand og til fastelavn til stor glæde for børnene i Vangede.

Niels nåede lige at ansætte en ny administrator som afløser, og vi kunne derfor have ønsket for Niels, at han havde nået at få en lykkelig og velfortjent pensionisttilværelse sammen med hans elskede kone Stema.

Ære være hans minde.
Mette & Flemming
Charlotteklubben.

På Vangede Avis og i handelsstandsforeningen Vangede Bycentrum vil Niels også blive husket og savnet for sin altid store hjælpsomhed og samarbejdesvillighed.