Vangedes Venner generalforsamling 2017

Enige venner holder kursen

Onsdag d. 26. april 2017, kl. 19.00 afholdt foreningen Vangedes Venner generalforsamling i Café Caféen. Der var ca. 60 medlemmer, der deltog, hvilket passede fint til caféens kapacitet.

Næsten alle de fremmødte, er aktive i foreningens arbejde for et bedre og sjovere Vangede. Man kender til foreningens gode resultater og mødet viste da også, at der er bred enighed om kursen fremover.

Der var ingen udskiftning i bestyrelsen, en del bestyrelsesmedlemmer var på genvalg. Men alle blev valgt med akklamation.

Kontingentet blev fortsat sat til 0 kr., (efter megen diskussion om halvvering eller fordobling).

Ole Stephensen var mødets dirigent og han startede med at præsentere bestyrelsen for et brev fra en hemmelig gruppe, der kaldte sig 'udskænkningskomiteen i Vangedes Venner'.

Af brevet, der endda var kodet, men oversat af en russer i Forsvarsministeriet, fremgik det at 'komiteen' var utilfreds med beværtningen under generalforsamlingen. 'Komiteen' ønskede kontingentet forhøjet, så de fremmødte kunne få en sodavand ... eller i værste fald ... tage til takke med en kold øl. Ole overrakte derefter 'udskænkningskomiteens' brev til bestyrelsen.

Mødet sluttede med at bestyrelsen fulgte 'udskænkningskomiteens' anbefalinger og caféens priser blev nedsat til halv pris den sidste time.


Publiceret: 28. april 2017/Poul R.-